Piknik Alanı

Belediyemizin Teleferik Tesisleri altında yapımı tamamlanan Orman İçi Piknik Alanı, Balçovalıların aileleri ile birlikte doğayla buluşacağı ve keyifli vakit geçirecekleri bir yaşam alanı oldu. İzmir`in en yeşil ilçelerinden Balçova`daki Dede Dağı eteğinde bulunan ormanlık bölge, Belediyemiz tarafından düzenlenerek modern bir piknik alanı ve sosyal tesis haline getirildi. 24 bin metrekare alanda çalışma gerçekleştirildi.

15 bin metrekare çim olan piknik alanında, oturma bankları ve barbeküler, engelliler için tuvaletler ve rahat ulaşım yolları, süs havuzları, gölet, çocuk parkı, 300 metrekare kapalı, 600 metrekare açık restoran ve 100 araçlık otopark yapıldı. Alana, değişik noktalara konulan MOBESE kameralarıyla 24 saat güvenliği sağlanıyor. İçerisinde kafeterya da bulunan ve doğayla iç içe olan Piknik alanı Balçovalıların keyifli gün geçirmeleri sağlıyor.