Balçova Belediyesi

Balçova Beldiyesi Duyuruları

Duyurularda Ara

Uluslararası Staj Merkezi Projesi Katılımcılarını Arıyor

Bu projenin amacı, piyasanın ihtiyacı olan profesyonel yeterliliklerini geliştirmen, Türkiye’de ve Portekiz, Sırbistan, Belçika, İtalya gibi Avrupa ülkelerinde staj deneyimi kazanman ve bu tecrüben sayesinde sana yeni iş fırsatları yaratmaktır!

4 ay boyunca sana sunulacak eğitimler; Dijital Tasarım, Sosyal Medya Yönetimi ve Dijital Reklamcılık alanlarında olacak.

Bu eğitimler bu alandaki uzmanlar tarafından, sunumlar, beyin fırtınaları, grup çalışmaları, uygulamalı atölyeler ve vaka çalışmaları gibi yaygın eğitim metotları ile sana sunulacak ve senden bu 4 ay boyunca kendi projeni geliştirmen istenecek.

Eğitimlerini tamamlaman halinde İzmir’de veya yukarıda bahsi geçen AB ülkelerindeki Co-working alanlarında faaliyet gösteren şirketlerde 1 – 1,5 ay boyunca staj yapma imkanı yakalayacaksın!

Coworking nedir dersen, buradan bu bilgiye ulaşabilirsin: https://www.coworker.com/lab/what-is-coworking/

Bu fırsatlardan yararlanmak için kriterlerimiz ise şu şekilde:
-Balçova’da ikamet etmek
-22 – 30 yaş aralığında olmak
-Üniversite mezunu olmak
-Halihazırda herhangi bir yerde çalışmıyor olmak
-Yeterli düzeyde İngilizce biliyor olmak
-Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık olmak
-Takım çalışmasına yatkın olmak
-Verilecek mesleki eğitim alanlarına ilgi duymak

Seninle bu süreçte görüşmeyi diliyoruz!

Son Başvuru Tarihi: 31 Aralık 2018

Proje İnternet sitesine ulaşmak ve Başvuru yapmak için